شروع ثبت نام هفتمین کنفرانس ملی آموزش و توسعه سرمایه انسانی

هفتمین کنفرانس ملی آموزش و توسعه سرمایه انسانی

7th National Conference of Training and Human Capital Development

نقش فناوری های نوین در آموزش و یادگیری منابع انسانی

The Role of New Technologies in Training and Learning

 7 و 8 بهمن ماه 1398

تهران- سالن بین المللی همایش های ابوریحان

ورود به سایت و دبیرخانه دائمی کنفرانس:www.istdconf.ir

 

. . . 

دانلود پوستر کنفرانس

دانلود فرم ثبت نام کنفرانس

دانلود لیست سخنرانان، اعضای پنل و مدرسین کارگاه های کنفرانس

 

مقدمه

هفتمین کنفرانس ملی آموزش و توسعه سرمایه انسانی با توجه به آنکه مهم ترین رخداد حرفه ای از نوع خود در بخش آموزش و توسعه منابع انسانی سازمان ها در ایران است، تلاش خواهد کرد به شکلی واقع بینانه به طرح مسائل و چالش‌ها بپردازد تا اساتید، متخصصان، مدیران، کارشناسان و دانشجویان این حوزه بتوانند درک نسبتاً درستی از تحولات و تغییرات کنونی و آتیِ  این حرفه و رویکردهای علمی و حرفه‌ای مناسب آن در آینده کسب کنند.

هفتمین کنفرانس ملی آموزش و توسعه سرمایه انسانی به همراه مراسم معرفی نمونه های موفق حوزه های یادگیری کشور توسط انجمن آموزش و توسعه منابع انسانی با همکاری مراکز دانشگاهی، صنعتی و اداری کشور 7 و 8  بهمن ماه سال 1398 در مرکز همایش های بین المللی ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی برگزار خواهد شد. خوشبختانه برگزاری شش دوره گذشته این کنفرانس در سال های 1392، 1393،1394، 1395 ،1396 و 1397 ضمن استقبال کسترده جامعه آموزش و منابع انسانی کشور، نتایج و پیامدهای مهمی در سازمان ها و دستگاههای کشور ایجاد نموده و این مهم دست اندرکاران انجمن و کنفرانس را رهمنون به برگزاری هفتمین دوره این کنفرانس نمود. مهم ترین ویژگی و تفاوت هفتمین کنفرانس ملی آموزش و توسعه سرمایه انسانی با سایر کنفرانس های حوزه آموزش و منابع انسانی در کشور، توجه به ابزارها، روش ها و رویکردهای نوین آموزش و یادگیری منابع انسانی سازمان های کشور به صورت کاربردی و عملیاتی می باشد.در این کنفرانس ضمن فراهم آوردن فضای یادگیری با ارائه برنامه­ های متنوع مانند: سخنرانی های کلیدی، پنل های تخصصی، 6 کارگاه آموزشی، ارائه مقالات برتر پژوهشی، معرفی و تقدیر از نمونه های برتر حوزه آموزش و یادگیری منابع انسانی کشور، مراسم تقدیر از چهره ماندگار آموزش، برگزاری سمیتئاتر آموزش و  برپایی نمایشگاه جانبی ارائه خواهد شد که انشالله همچون ادوار گذشته با حضور مدیران و صاحبنظران برجسته ی این حوزه تشکیل خواهد شد.

اهداف کنفرانس

  • ايجاد بستر مناسب براي ارائه آخرين تازه ها ويافته هاي علمي، پژوهشي وتجربي، آراء وايده هاي مرتبط به محور و موضوعات اصلي کنفرانس و ايجاد زمينه عملياتي كردن آنها
  • گردهمايي سالانه اعضاي حقيقي وحقوقي انجمن و ديگر افراد و گروههاي صاحبنظر و علاقه مند و ايجاد فضاي تعامل و تبادل علمي و حرفه اي فيمابين
  • معرفی و توصیف کامل نمونه های موفق حوزه های آموزش و یادگیری منابع انسانی کشور

سازمان کنفرانس

رئیس کنفرانس: دکتر محمدتقی نظرپور – عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری

دبیر علمی کنفرانس: دکتر اباصلت خراسانی- عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی، رئیس انجمن آموزش و توسعه منابع انسانی ایران

دبیر اجرایی کنفرانس: آقای حسین زاهدی- دبیر و عضو هیئت مدیره انجمن آموزش و توسعه منابع انسانی ایران

شوراي سياستگذاري کنفرانس

شورای سیاستگزاری کنفرانس متشکل از صاحبنظران، اعضای هئیت علمی، مدیران و دست اندرکاران امر آموزش و توسعه سرمایه انسانی در بخش دولتی و غیر دولتی است که ماموریت اصلی آنها تعیین اهداف، راهبردها و برنامه های کنفرانس، تعیین محور اصلی ومحورهای سالانه کنفرانس، تایید و تصویب سند برنامه کنفرانس، تعیین استراتژی های سالانه کنفرانس در بخش مدیریت کنفرانس، برونسپاری، جذب منابع، ارزیابی کیفی وکمی کنفرانس در ابعاد تعریف شده و تعیین ترکیب کمیته علمی کنفرانس می باشد.

کميته علمي کنفرانس

کمیته علمی کنفرانس متشکل از اعضای هئیت علمی و متخصصین مجرب در حوزه آموزش و توسعه منابع انسانی هستند که ماموریت اصلی آنها مدیریت علمی کنفرانس در راستای اهداف و محورهای تعیین شده است.کمیته علمی در سه کارگروه تازه ها و یافته های علمی، کارگروه تجربيات عملی و کارگروه نتایج جایزه ملی آموزش و توسعه سازماندهی شده است.

موضوع محوری  سالانه:

"نقش فناوری های نوین در آموزش و یادگیری منابع انسانی"

"The Role of New Technologies in Training and Learning"

محورهای کنفرانس:

  • امکان سنجی فنی و مدیریتی بهره برداری از فناوری های آموزش و یادگیری در سازمان ها
  • زیرساخت های بهره برداری از فناوری های یادگیری
  • پلتفرم ها و نرم افزارهای تولید و مدیریت یادگیری فناورانه
  • بررسی نقش کاربست رویکردهای نوین آموزشی در عملکرد دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی
  • سرویس ها و محصولات مدیریت یادگیری مبتنی بر فناوری
  • بهره برداری از رایانش ابری در یادگیری و توسعه منابع انسانی
  • نقش دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در فرآیند یاددهی و یادگیری
  • مدل های توسعه کسب و کار یادگیری فناورانه
  • ارزیابی نتایج آموزش و توسعه مبتنی بر فناوری های یادگیری
  • مدیریت سیستم ها و فناوری اطلاعات و ارتباطات در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی
  • چالش ها و تجارب بهره برداری از فناوری های یادگیری

"نمایه مقالات پذیرفته شده در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و سیویلیکا"

کنفرانس در یک نگاه

کنفرانس شامل برنامه های متنوع زیر می باشد:

  • سخنرانی های کلیدی
  • پنل های تخصصی
  • 6 کارگاه آموزشی
  • ارائه مقالات برتر پژوهشی
  • برگزاری سمیتئاتر آموزش
  • معرفی و تقدیر از نمونه های برتر حوزه آموزش و یادگیری کشور.
  • مراسم تقدیر از چهره ماندگار آموزش
  • برپایی نمایشگاه جانبی

شرح مختصری از این برنامه ها در ادامه آمده است.

سخنرانان کلیدی و پنل های تخصصی

در این بخش از کنفرانس به منظور حفظ بی طرفی و طرح مباحث بر اساس رویکرد علمی و منطقی و همچنین برای اجتناب از ارائه مطالب کلی، یک طرفه و فاقد مستندات علمی، علاوه بر دعوت از صاحبنظران گروه های مختلف، جلسات متعددی (حداقل دو جلسه) با هریک از سخنرانان این بخش ترتیب داده خواهد شد و مطالب سخنرانان با کمک کارشناسان آماده سازی و تدوین می گردد.

در بخش سخنرانان کلیدی و پنل های تخصصی، مطالب توسط اساتید دانشگاهها و مدیران و متخصصان آموزش و توسعه سازمان های دولتی و خصوصی با نگاهی جامع تر بر مسائل و چالش های سازمان ها ارائه می گردد.

کارگاه‌های آموزشی

به منظور بهره برداری هرچه بیشتر مخاطبین از یادگیری فرآیندهای آموزش و توسعه به صورت کارگاهی و عملی، از بین عناوین کارکاههای پیشنهادی به دبیرخانه علمی، پس از بررسی موضوعات توسط کمیته علمی و با در نظر گرفتن بیشترین تناسب عناوین پیشنهادی با نیازهای شرکت کنندگان کنفرانس، در نهایت تعداد 6 عنوان کارگاه آموزشی پذیرفته و در طی دو روز برگزاری کنفرانس ارائه می گردد.

مقالات پژوهشی برتر

جهت بهره مندی از مطالب جدید و نوین حوزه آموزش، اطلاع رسانی نحوه دریافت مقالات پژوهشی و نظری توسط دبیرخانه کنفرانس انجام خواهد گرفت که این مقالات در فرایندی دو ماهه توسط اساتید دانشگاهی در سه مرحله داوری و جمع بندی خواهند شد و در نهایت مقالات برگزیده در کتابچه مقالات چاپ خواهد شد. مقالات در قالب محورهای تخصصی کنفرانس ارائه می گردند.

برگزاری مراسم تقدیر از سازمان های برتر شرکت کننده در هفتمین دوره جایزه ملی تعالی آموزش و توسعه سرمایه انسانی

قریب یک دهه از استقرار جوایز تعالی و جوایز مرتبط با آن(چه در ابعاد سازمانی و چه در حوزه­ های منابع انسانی و ...) در کشور می­گذرد و تجربه کاربست این جوایز، حاکی از توفیق و دستاوردهای موفق سازمان­های شرکت­ کننده در این جوایز است. جایزه ملی تعالی آموزش و توسعه منابع انسانی نیز با عنایت به این تجربه مثبت و نیز اهمیت حیاتی این حوزه و با هدف تدقیق و تعمیق بیشتر در عرصه آموزش و توسعه سازمان­های ایرانی، با مشارکت جمع کثیری از اساتید دانشگاهی، مطلعین کلیدی و فعالین حوزه منابع انسانی و آموزش در سال 1390 طراحی و شش دوره از آن در سال های 1392، 1393 ، 1394، 1395، 1396 و 1397 سپری و در سال جاری (1398) هفتمین دوره آن در حال انجام و مراسم تقدیر از سازمان های برتر در کنفرانس حاضر انجام خواهد گرفت.

جایزه ملی تعالی آموزش و توسعه بر پایه مدل تعالی آموزش و در میان کلیه سازمان­های ایرانی با هدف شناسایی بهترین تجارب، انتخاب و تقدیر از سازمان­های برتر و نهادینه سازی فرهنگ  نوآوری، یادگیری و بهبود مستمر در حوزه آموزش برگزار می­شود.

برگزاری مراسم تقدیر از شرکت کننده درچهارمین دوره جایزه برترین های آموزش و توسعه کارکنان

تجربه شش سال برگزاری جایزه ملی تعالی آموزش و توسعه و نیم نگاهی به اقدامات کارشناسان و حرفه­ ای ­های این حوزه در اقصی نقاط دنیا، درس­ آموخته ­های متعددی برای دبیرخانه جایزه ملی تعالی آموزش و توسعه به همراه داشته است. از جمله این یادگیری ­ها اهمیت توسعه بخش‌های دیگری در قالب تقدیر از فعالین و دست­ اندرکاران حوزه آموزش و توسعه است. بر همین اساس ایده برگزاری "جایزه برترین­ های آموزش و توسعه کارکنان" در هشت بخش ارائه و پس از طراحی و در سال جاری(1398) چهارمین دوره آن در حال انجام و مراسم تقدیر از شرکت کنندگان برتر در کنفرانس حاضر انجام خواهد گرفت

جایزه برترین­ هایی آموزش و توسعه کارکنان  شامل بخش­های ذیل است:

  1. برترین تجارب آموزش و توسعه
  2. موسسه آموزشی برتر
  3. مدیر آموزشی برتر
  4. چهره ماندگار حوزه آموزش و توسعه
  5. فناوری برتر حوزه آموزش و توسعه
  6. نوآوری (نظر و عمل) برتر حوزه آموزش و توسعه
  7. کتاب و مقاله برتر حوزه آموزش و توسعه
  8. پژوهشگر برتر حوزه آموز ش و توسعه

هشت بخش جایزه برترین ها در قالب الگوی مفهومی طراحی شده است و در طی سال 1398 تنها 4 بخش اول در حال برگزاری است و به فراخور آماده سازی بسترهای اجرایی سایر جوایز این بخش ها نیز برگزار خواهد شد.

برگزاری سمیتئاتر آموزش

برگزاری سمیتئاتر آموزش به صورت نمایش در صحنه از جمله برنامه های مهم کنفرانس می باشد که در ادوار گذشته کنفرانس با استقبال خوب مخاطبان مواجه شد.

مراسم تقدیر از چهره ماندگار آموزش

یکی از برنامه های ارزشمند و مهم کنفرانس ملی آموزش و توسعه سرمایه انسانی هر ساله مراسم تقدیر از چهره های ماندگار آموزش است که در این کنفرانس نیز از یکی از اساتید این حوزه به عنوان چهره ماندگار آموزش و توسعه منابع انسانی کشور تقدیر به عمل خواهد آمد.

 نمایشگاه جانبی

برپایی نمایشگاه جانبی از توانمندی های شرکت ها و موسسات آموزشی از جمله برنامه های مهم کنفرانس می باشد که در ادوار گذشته کنفرانس با استقبال خوب مخاطبان مواجه شد. در این کنفرانس نمایشگاه جانبی با هدف برقراری تعامل بین مخاطبین و شرکت ها و مراکز آموزشی برتر ارائه دهنده خدمات آموزش و توسعه بر پا خواهد شد.